Urpí Sport empresa al servei de l’automòbil, comença el seu camí de la mà de Francesc Urpí. La seva carrera professional iniciada el 1963 (Kotnik) compta amb innombrables experiències en el món de la competició i la preparació esportiva.

En el seu dilatat bagatge podem trobar noms il · lustres, com Sagnier, Carbonell, Fernando Roqué, Francisco Torredemer, Fermín Velez, Eugenio Baturone … tot i que potser qui va marcar més la seva vida professional va ser el mític Juan Fernández amb el qual va disputar més de 500 carreres.

Tomàs Gubianes inicia la seva carrera professional el 1984, passant a col · laborar amb Francesc Urpí l’any 1988.

Amb el pas dels anys, hem pogut oferir els nostres serveis a gran quantitat de pilots, així com oferir als nostres clients, la nostra experiència aplicada al realitzar un bon manteniment o reparació.
Actualment, el taller regentat Tomàs Gubianes, continua dia a dia immers en la passió de l’automòbil, dedicant els seus esforços i coneixements al manteniment, reparació, restauració i preparació de vehicles històrics i moderns.

quisom3

Warning: getimagesize(): corrupt JPEG data: 135 extraneous bytes before marker in /var/www/vhost/urpisport.cat/home/html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/bfi_thumb.php on line 489

Warning: getimagesize(): corrupt JPEG data: 11 extraneous bytes before marker in /var/www/vhost/urpisport.cat/home/html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/bfi_thumb.php on line 489
quisom4
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search