XVIII Rally de la Llana 2017

XVIII Rally de la Llana 2017

Aquest passat cap de setmana, 31 de març i 1 d’abril s’ha realitzat el XVIII Rally de la Llana 2017.

Després de setmanes de preparació dels vehicles que hi participarien i preparació dels elements d’assistència que hi aportaríem, finalment vam estar al XVIII Rally de la Llana 2017 amb una alta participació de vehicles preparats al nostre taller.

Aquesta última edició del Rally de la Llana, ha estat dominada per una meteorología adversa sobretot durant la segona jornada de Rally on va tenir presència tant la pluja com la calamarsada que va afectar la Catalunya central.

La primera jornada de Rally que es desenvolupava als trams de Vacarisses i Viladecavalls va ser molt accidentada, sobretot en aquest segons trams, el que va provocar l’anul·lació del mateix en la segona passada.

La segona jornada de Rally tampoc es va alliverar de les inclemències del temps.

Aquest ens va respectar a l’inici de la jornada en la tercera secció que passava per als trams de Bigues i Riells, Els Sants (anul·lat) i Sta. Eulàlia, però a partir de la quarta secció la calamarsada que va afectar la zona de Sta. Eulàlia de Riuprimer i va provocar que aquest tram s’anul·lés després d’un accident al mateix, quant part de l’expedició ja havia realitzat.

L’altra part dels vehicles del Rally varen haver de realitzar l’itinerari alternatiu que els portaria per Muntanyola de tornada al reagrupament a St. Feliu de Codines.

Aquests problemes van fer que l’organització hagués de decidir “in situ” si és realitzarien les dues últimes seccions del Rally per als trams de Talamanca i Granera. Finalment només es va realitzar la cinquena secció del Rally.

Després de totes les incidències que va haver-hi en aquesta edició XVIII Rally de la Llana va finalitzar com cada any amb la celebració d’entrega de trofeus a l’Hotel Sabadell.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search