Francesc Urpí Tomàs Gubianes

Urpí Sport, empresa al servei de l’automòbil, és un taller mecànic fundat per Francesc Urpí i actualment regentat per Tomàs Gubianes.

Francesc Urpí va iniciar la seva carrera el 1963 amb els germans Kotnik de Sabadell, on es va iniciar en la reparació i preparació de vehicles de competició, especialment de la marca Porsche.

En el seu dilatat bagatge com a preparador, podem trobar nom il·lustres com Sagnier, Carbonell, Fernando Roqué, Francisco Torredemer, Fermín Velez, Baturone…

Francesc Urpí
Francesc Urpí Joan Fernández
Francesc Urpí Joan Fernández

Tot i que potser qui marca més la seva trajectòria esportiva i professional va ser la col·laboració amb el mític Juan Fernández, amb el qual va disputar més de 500 carreres. Aquesta relació professional i personal els ha unit més de cinquanta anys.

Tomàs Gubianes inicia la seva carrera professional l’any 1984, passant a col·laborar amb Francesc Urpí l’any 1988.

Junts, amb el pas dels anys, hem pogut oferir la nostra experiència a realitzar un bon manteniment o reparació en l’àmbit domèstic. I també en l’àmbit esportiu a gran quantitat de pilots, col·laborant en la preparació, assistència en carrera i també participacions en diferents proves esportives.

Porsche 911 SC 3.0 Grup4
Tomàs Gubianes
Tomàs Gubianes

Tomàs Gubianes continua oferint els coneixements adquirits al llarg dels anys al taller Urpí Sport a la localitat de Sabadell juntament amb tot l’equip humà que l’envolta.