69 Rally Costa Brava

El 69 Rally Costa Brava se celebrarà aquest cap de setmana a les comarques de Girona.

Aquest dijous 18 fins el 20 de novembre ens desplaçem a Girona al 69 Rally Costa Brava. Allà, realitzarem l’assistència del pilot Serafí Garrido i el seu copilot Vicenç Llenas amb el seu PORSCHE 911 SC.

Més de 180 equips d’entre 20 nacionalitats amb gairebé 280 vehicles participaran en aquesta prova. La última edició del passat 2020 malauradament es va anul·lar el mateix dia de l’inici  com a consecüència de la situació d’emergència sanitària.

Gairebé dos anys després, gràcies a l’organització Rally Clàssics, hi han preparats un total de 7 trams cronometrats. Com a resultat el sumatòri es de 175 quilòmetres sota la mirada del cronòmetre.

En primer lloc, la cerimònia de sortida el celebrarà aquest dijous 18 de novembre al Parc Tancat del Pàrquing del Pont de Pedret de Girona ón és presentaran els participants d’aquest prova entre les diferents categories.

El 69 Rally Costa Brava donarà reconeixement a altres localitzats de la comarca de la Selva. La localització de la zona d’assistència serà a Fornells de la Seva i també les visites amb reagrupament el divendres al migdia a Palamós i dissabte també al migdia a Santa Coloma de Farners. El mateix dissabte a la tarda els participants es desplaçaràn al Circuit de Montmeló.

Imatges de la web de l’organització RallyClàssic

No només esperem gaudir d’aquesta prova com a professionals, sinó també com a apassionats  del món dels Rallys.