71 Rally Motul Costa Brava

L’edició 71 Rally Motul Costa Brava se celebra entre els propers 16 i 19 de març d’aquest any 2023.

En aquesta edició, l’organització ha arribat al màxim d’inscripcions disponibles, 240. Tot un èxit per a l’organització,tot gràcies al treball fet any rere any.

Aquesta edició del 71 Rally Motul Costa Brava, tornarà a tenir com a epicentre de la prova la ciutat de Girona. On s’instal·laran tant el parc tancat, com el podi de sortida i arribada de la prova.

Aquest 71 Rally Motul Costa Brava, estarà dividit en tres jornades. Dijous 16 de març a la nit, els participants en categoria de velocitat disputaran una primera especial als trams “Santuari Els Àngels”.

El divendres 17, tots els participants sortiran i arribaran a Girona passant per als trams “Els Àngels”, “Santa Pellaia” i “Sailons”. Realitzaran reagrupament a Fornells de la Selva i zones d’assistència a Tossa de Mar.

Finalment, el dissabte 18 de març, també amb sortida i arribada a Girona, els participants recorreran els trams d'”Osor”, “Collsaplana” i “Cladells”. Amb reagrupament, també, a Fornells de la Selva però amb zones d’assistència a Sant Hilari Sacalm.

UrpíSport estarà present, un altre any, realitzant assistència a 3 participants en aquesta tant esperada prova anual.

Podeu consultar tota la informació, recorregut, itinerari i horaris a la web de l’organitzador de la prova.