Le Mans Classic 2022

Des del 30 de juny al 3 de juliol vam poder gaudir l’esdeveniment Le Mans Classic 2022.

Juntament amb un grup de clients amb qui vam desplaçar-nos fins a l’històric circuit de Le Mans vam gaudir del Le Mans Classic 2022. Un inici amb 1.000 quilòmetres de viatge, alguns sense aire a condicionat, direcció a la “Terra Santa” dels cotxes clàssic que finalment es van fer curts tot per gaudir de tres jornades inoblidables.

L’organització de l’esdeveniment ens va fer gaudir tant de les jornades juntament amb més de 190.000 espectadors, 8.500 clubs, 200 expositors i 1.000 pilots.

Durant l’esdeveniment, ens van faltar hores per poder explorar-ho completament. Gran quantitat de punts de venda de productes relacionats amb el vehicle clàssic, zones de restauració, zones d’exposicions de clubs, balls … Una gran festa del món del vehicle històric tot per un cap de setmana que no oblidarem.

Com a punt àlgid de la nostra visita a Le Mans també vàrem poder rodar pel circuit. Amb els sentiments a flor de pell i podent gaudir dels nostres cotxes en aquest gran ambient.

En conclusió, esperem poder tornar el pròxim any i tornar a gaudir d’aquesta festa del cotxe clàssic. (Podeu trobar més informació, vídeos, imatges… a la web de l’organització)