MUSEU JUAN FERNÁNDEZ

EL PASSAT DESEMBRE, VÀREM TENIR LA SORT DE PODER VISITAR EL MUSEU JUAN FERNÁNDEZ ACOMPANYATS PER ELL MATEIX, SITUAT A LA TERCERA PLANTA DE LES INSTALACIONS DE SUPERWAGEN SANT CUGAT.

De la mà  del seus dos fills, Àlex i Esteve ,  han aconseguit habilitar amb gran èxit aquest espai com a Museu del mític pilot de Sabadell Juan Fernández.

Hi podeu veure una  selecció del trofeus guanyats en els Campionats d’Espanya i Europa de Montanya,  i una cronología de la seva carrera com a pilot. Desde els seus inicis en motociclisme, la creació de l’Escudería Muntjuïc i un repàs de la seva història en els Campionats de Muntanya i Curses de Resistència.

Museu Juan Fernández - Juan Fernández i Tomàs Gubianes

 

UrpiSport,  ha estat present en aquesta cita amb la cessió temporal de dos vehícles preparats al nostre taller , un PORSCHE 356 i el PORSCHE 911 2.0S que va utilitzar el mateix Joan Fernández a les 6h de Barcelona de l’any 1967.

 

 

Museu Juan Fernández - Juan Fernández i Francesc Urpí

 

 

Després de 35 anys preparant els seus vehícles de competició i mantenint una estreta relació, Francesc Urpí i Joan Fernández van recordar vells temps de victòries arràn d’Europa i en alguna ocasió a l’estranger.

 

 

Estem molt orgullosos de poder formar part de la història recollida en aquest museu i gaudir d’aquests moment innoblidables entre amics.

Podeu veure el projecte exposat en el museu en aquesta entrada ; OSELA DANONE

CatalanEnglishFrenchSpanish