Museu Juan Fernández

Museu Juan Fernández

El passat desembre, vàrem tenir la sort de poder visitar el Museu Juan Fernández acompanyats per ell mateix, situat a la tercera planta de les instalacions de SUPERWAGEN Sant Cugat.

De la mà  del seus dos fills, Àlex i Esteve ,  han aconseguit habilitar amb gran èxit aquest espai com a Museu del mític pilot de Sabadell Juan Fernández.

Hi podeu veure una  selecció del trofeus guanyats en els Campionats d’Espanya i Europa de Montanya,  i una cronología de la seva carrera com a pilot. Desde els seus inicis en motociclisme, la creació de l’Escudería Muntjuïc i un repàs de la seva història en els Campionats de Muntanya i Curses de Resistència.

Museu Juan Fernández - Juan Fernández i Tomàs Gubianes

 

UrpiSport,  ha estat present en aquesta cita amb la cessió temporal de dos vehícles preparats al nostre taller , un PORSCHE 356 i el PORSCHE 911 2.0S que va utilitzar el mateix Joan Fernández a les 6h de Barcelona de l’any 1967.

 

 

Museu Juan Fernández - Juan Fernández i Francesc Urpí

 

 

Després de 35 anys preparant els seus vehícles de competició i mantenint una estreta relació, Francesc Urpí i Joan Fernández van recordar vells temps de victòries arràn d’Europa i en alguna ocasió a l’estranger.

 

 

Estem molt orgullosos de poder formar part de la història recollida en aquest museu i gaudir d’aquests moment innoblidables entre amics.

Podeu veure el projecte exposat en el museu en aquesta entrada ; OSELA DANONE

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search